Kinetoterapie Adulți

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată kinetoterapiei în Cluj-Napoca! Suntem un centru specializat în recuperarea funcțională și motrică a pacienților noștri. Oferim tratamente personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient și ne străduim să asigurăm cele mai bune rezultate posibile pentru fiecare persoană care ne trece pragul.
Suntem mândri să fim una dintre cele mai bune clinici de kinetoterapie din Cluj-Napoca și suntem aici pentru a te ajuta să te recuperezi în cel mai scurt timp posibil. Folosim cele mai recente tehnologii și metode de tratament pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cele mai bune servicii de recuperare. De asemenea, avem o echipă de specialiști în domeniul kinetoterapiei, care sunt dedicați în a ajuta pacienții să își atingă obiectivele de recuperare.
Indiferent dacă te confrunți cu o problemă minoră sau cu o afecțiune mai gravă, suntem aici pentru a te ajuta. Suntem aici pentru a te ajuta să te simți mai bine, să îți îmbunătățești funcționarea și să recuperezi cât mai repede posibil.
Dacă căutați o clinică de kinetoterapie de încredere în Cluj-Napoca, suntem aici pentru tine. Vino să ne vizitezi și să vezi cum putem ajuta să îți îmbunătățești sănătatea și starea de bine. Suntem aici pentru a te ajuta să te simți mai bine și să îți atingi obiectivele de recuperare.
 Contactează-ne astăzi pentru a programa o întâlnire sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de kinetoterapie și recuperare în Cluj-Napoca!

Kinetoterapie adulți

Terapia prin mișcare compusă din programe specifice de recuperare medicală este o formă de terapie fizică asistată, al cărei scop este reabilitarea unor funcții motrice diminuate sau creșterea nivelului funcțional, în cazul anumitor afecțiuni specifice.

Kinetoterapie copii/ sugari

Un program kinetoterapeutic pediatric este recomandat copiilor cu afecțiuni ortopedice, afecțiuni posttraumatice, afecțiuni ale coloanei (cifoze, lordoze, scolioze sau cifoscolioze) sau, chiar, boli neurologice (paralizii cerebrale, întârzieri în dezvoltarea neuro-motorie…

Kinetoterapie adulți

Terapia prin mișcare compusă din programe specifice de recuperare medicală este o formă de terapie fizică asistată, al cărei scop este reabilitarea unor funcții motrice diminuate sau creșterea nivelului funcțional, în cazul anumitor afecțiuni specifice.

Acestea pot consta în:

● Exerciții active
● Exerciții pasivo-active/ activo-pasive
● Exerciții de stretching
● Mobilizări articulare active sau pasive

kineto

Kinetoterapie copii/ sugari

Un program kinetoterapeutic pediatric este recomandat copiilor cu afecțiuni ortopedice, afecțiuni posttraumatice, afecțiuni ale coloanei (cifoze, lordoze, scolioze sau cifoscolioze) sau, chiar, boli neurologice (paralizii cerebrale, întârzieri în dezvoltarea neuro-motorie sau accidente vasculare cerebrale, boli neuromusculare, pareze nervi periferici).

Cele mai întâlnite patologii în sfera pediatrică:

● Picior varus equin
● Displazie șold
● Picior plat valg
● Malformații congenitale
● Torticolis
● Pareze nervi periferici
● Hipotonie axială
● Paralizii cerebrale
● Tulburare de coordonare
● Sindrom Down

Este foarte importantă inițierea tratamentului recuperator cat mai repede posibil în cazul copiilor deoarece ei se afla in plina dezvoltarea iar riscul formarii unor engrame motorii greșite este mai crescut la ei.

Ședințele de kinetoterapie la sugari: Constau în posturare, exerciții și stimularea activă a bebelușului pentru a corecta scheme de mișcare greșite și a atinge etapele motorii potrivite vârstei.

Ședințele de kinetoterapie la copii: Constau în mobilizări pasive/active ale articulațiilor, exerciții de stretching, exerciții active toate acestea combinate cu jocuri pentru a încuraja complianța micului pacient la tratament.

Preț: 160 lei/ ședință 

Abonament 8 ședințe: 1200 lei
Abonament 12 ședințe: 1620 lei

kineto-copii-cluj

Relaxare, recuperare și restabilire!

Contactează-ne pentru a primi mai multe detalii despre serviciile noastre sau fă o programare mai jos.