Mind And Body Together

Mind and Body Together Logo

Discount pentru clientii Mind And Body Together!

Foloseste codul MBT la orice comanda plasata pe www.suporto.ro si ai 10% reducere instant la toata gama de perne ortopedice si aparate de masaj!

Echipa noastră

Stanca Sima

Fondatoare Mind & Body Together

Stanca este fondatoarea centrului Mind & Body Together, kinetoterapeut principal și specialist Vojta. Cele mai comune cazuri pe care  se ocupa Stanca sunt tulburări de coordonare, paralizii cerebrale, pareze de nervi periferici, sechele posttraumatice, afecțiuni ortopedice, boli neuromusculare. 

Pentru Stanca, împlinirea ca terapeut vine imediat după prima ședință sau după multă muncă alături de micuți, părinti si pacienți. Alături de Stanca, te poți bucura de o evaluare kinesiologică completă și poți stabili planului terapeutic necesar recuperării dumneavoastră. 

Specializări:

Experiență:

Alexandra

Maria Alexandra Pielmusi

Maria este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală, nivel licență și master.

Specializări:

Experiență:

Edingola Orban

Edingola este dedicată profesiei, iubește oamenii și dorește să le vină în ajutor să se bucure de o viață fără durere. Bucuria din ochii pacienților au încurajat-o să meargă mai departe.

Specializări:

Experiență:

Sergiu Pruneanu

Sergiu este pasionat meseriei sale, el alegând acest domeniu din dorința de a ajuta oameni și de a-I face să se simtă mai bine. Satisfacția sa vine din mulțumirea cu care oamenii rămân în urma ședințelor de tratament. Acesta știe cum să abordeze pacienții în funcție de nevoile fiecăruia. Pacienții lui micuți îl adoră. 

Specializări

Adrian

Adrian Schifirnet

Fizioterapia recomandata de Adrian cuprinde o gamă largă de proceduri: căldură, curenți, lumină, apă care au un rol foarte important în refacerea mobilității musculare și articulare și în diminuarea durerilor.

Ceea ce îl stimulează pe Adrian sa lucreze în acest domeniu este zâmbetul de pe chipul pacienților care după tratament își pot relua activitățile preferate.

Specializări:

Experiență:

Vlad

Vlad Corlătescu​

Vlad este kinetoterapeut care practică această meserie de 18 ani.

Pasiunea sa pentru kinetoterapie se rezumă la interesul pentru modul în care funcționează organismul uman și de a ajuta pacienții să înțeleagă cum să își folosească abilitățile proprii la potențial maxim.

Specializări:

Experiență:

Dr. Victoria-Emilia Singureanu​

Dr. Victoria-Emilia Singureanu​

Doamna Dr. Victoria este colaborator Mind & Body Together și medic specialist în Reabilitare Medicală , în pregătire pentru a doua specialitate Geriatrie și Gerontologie.

Doamna doctor vine în ajutorul dumneavoastră cu experiență în tratamentul de recuperare al afecțiunilor neurologice, degenerative, post-traumatice, ortopedie și postchirurgicale.

Abordare holistică pe care doamna doctor o aplică pacientului îi permite să stabilească un plan de tratament individualizat. 

Experiență: